/ 19 Jan

Beste matte foundation 2023 | voor een gladde, glansvrije huid

Matte foundation is een soort make-up die speciaal is ontworpen om een gladde, glansvrije huid te creëren. Het is gemaakt met een formule die de olieproductie van de huid onderdrukt, waardoor de huid er mat uitziet. Matte foundation is ideaal voor mensen met een vette huid of voor degenen die een glansvrij uiterlijk willen bereiken. Het kan worden aangebracht met een kwast, spons of vingers, en kan worden gemengd met andere make-up producten voor een aangepaste look. Het is belangrijk om te onthouden dat teveel foundation aanbrengen kan leiden tot een maskerachtig effect, dus het is het beste om met een dunne laag te beginnen en op te bouwen indien nodig.

Hier hebben we een lijst met de top 11 beste, meest verkochte en hoogst gewaardeerde matte foundations op dit moment.

1. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Foundation

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Foundation is een populaire keuze onder make-up artiesten en consumenten. Het is een medium tot volbedekkende foundation die gedurende de dag op zijn plaats blijft zitten, zonder af te geven of af te brokkelen. Het is water- en zweetbestendig en biedt een natuurlijke matte finish. De formule bevat SPF 10 bescherming en is beschikbaar in een breed scala van kleuren om aan de diverse huidtinten te voldoen. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Foundation wordt vaak geprezen om zijn lange houdbaarheid en de mogelijkheid om imperfecties te camoufleren zonder het gevoel te geven dat je een masker draagt.

2. NYX Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation

NYX Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation is een budgetvriendelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een matte foundation met een natuurlijke finish. De formule is speciaal ontworpen om de olieproductie te onderdrukken, waardoor de huid er mat uitziet en niet glanst. De foundation is makkelijk aan te brengen met een kwast, spons of vingers en is gemakkelijk uit te smeren voor een egale dekking. NYX Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation is beschikbaar in een brede selectie van kleuren en is geschikt voor elk huidtype. Veel gebruikers waarderen deze foundation voor zijn goede dekking, natuurlijke finish en betaalbare prijs.

3. Make-up For Ever Matte Velvet Skin Full Coverage Foundation

Make-up For Ever Matte Velvet Skin Full Coverage Foundation is een medium tot volbedekkende foundation die bekend staat om zijn matte finish en lange houdbaarheid. De formule is water- en zweetbestendig en biedt een natuurlijke matte finish. De foundation is speciaal ontworpen om de huid egaler te maken en imperfecties te camoufleren. Het is beschikbaar in een brede selectie van kleuren, waardoor het voor elk huidtype geschikt is. Make-up For Ever Matte Velvet Skin Full Coverage Foundation wordt vaak geprezen om zijn lange houdbaarheid, dekkende eigenschappen en de natuurlijke matte finish die het biedt.

4. Covergirl Full Spectrum Matte Ambition All Day Foundation

Covergirl Full Spectrum Matte Ambition All Day Foundation is een medium tot volbedekkende foundation die bekend staat om zijn lange houdbaarheid en matte finish. De formule is water- en zweetbestendig, en biedt een natuurlijke matte finish. De foundation is speciaal ontworpen om de huid egaler te maken en imperfecties te camoufleren. Het is beschikbaar in een brede selectie van kleuren, waardoor het voor elk huidtype geschikt is. Covergirl Full Spectrum Matte Ambition All Day Foundation is ook veganistisch en bevat geen parabenen en talc, en wordt vaak geprezen om zijn dekkende eigenschappen en de natuurlijke matte finish die het biedt, en zijn betaalbare prijs.

5. UOMA Beauty Say What Foundation

UOMA Beauty Say What Foundation is een medium tot volbedekkende foundation die bekend staat om zijn dekkende eigenschappen en natuurlijke matte finish. De formule is water- en zweetbestendig en bevat ook SPF 15 bescherming. De foundation is speciaal ontworpen om de huid egaler te maken en imperfecties te camoufleren. Het is beschikbaar in een brede selectie van kleuren, waardoor het voor elk huidtype geschikt is. UOMA Beauty Say What Foundation wordt vaak geprezen om zijn inclusiviteit, aangezien de kleurenreeks speciaal is ontworpen om aan de diverse huidtinten van de zwarte gemeenschap te voldoen. Ook wordt de foundation vaak geprezen om zijn lange houdbaarheid, dekkende eigenschappen en de natuurlijke matte finish die het biedt.

6. Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation is een medium tot volbedekkende foundation die bekend staat om zijn lange houdbaarheid en matte finish. De formule is water- en zweetbestendig en biedt een natuurlijke matte finish. De foundation is speciaal ontworpen om de huid egaler te maken en imperfecties te camoufleren. Het is beschikbaar in een breed kleurenscala van 50 kleuren, waardoor het voor elk huidtype geschikt is. Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation wordt vaak geprezen om zijn inclusiviteit, aangezien de kleurenreeks speciaal is ontworpen om aan de diverse huidtinten van de zwarte gemeenschap te voldoen. Ook wordt de foundation vaak geprezen om zijn lange houdbaarheid, dekkende eigenschappen en de natuurlijke matte finish die het biedt.

7. Clinique Stay Matte Oil-Free Foundation

Clinique Stay Matte Oil-Free Foundation is een medium tot volbedekkende foundation die speciaal is ontworpen om een gladde, glansvrije huid te creëren. De formule is olie-vrij en bevat geen parfum, waardoor deze geschikt is voor de gevoelige huid. De foundation is water- en zweetbestendig, biedt een natuurlijke matte finish en heeft SPF 15 bescherming. Het is beschikbaar in een breed kleurenscala van kleuren, waardoor het voor elk huidtype geschikt is. Clinique Stay Matte Oil-Free Foundation wordt vaak geprezen om zijn lange houdbaarheid, dekkende eigenschappen en de natuurlijke matte finish die het biedt. Ook wordt vaak genoemd dat de foundation zeer geschikt is voor een gevoelige huid en de huid geen olie achterlaat.

8. Clé de Peau Beauté Radiant Fluid Foundation Matte Broad Spectrum SPF 20 Sunscreen

Clé de Peau Beauté Radiant Fluid Foundation Matte Broad Spectrum SPF 20 Sunscreen is een medium tot volbedekkende foundation die bekend staat om zijn lange houdbaarheid, natuurlijke matte finish en bescherming tegen de zon. De formule bevat SPF 20 bescherming tegen de zon en is water- en zweetbestendig. Het is beschikbaar in een brede selectie van kleuren, waardoor het voor elk huidtype geschikt is. De foundation wordt vaak geprezen om zijn verzorgende formule die de huid hydrateert en zorgt voor een stralende en egalere teint.

9. Huda Beauty #FauxFilter Full Coverage Matte Foundation

Huda Beauty #FauxFilter Full Coverage Matte Foundation is een volbedekkende foundation die bekend staat om haar matte finish en lange houdbaarheid. De formule is water- en zweetbestendig en biedt een natuurlijke matte finish. Het is beschikbaar in een brede selectie van kleuren, waardoor het voor elk huidtype geschikt is. Huda Beauty #FauxFilter Full Coverage Matte Foundation wordt vaak geprezen om zijn dekkende eigenschappen en de natuurlijke matte finish die het biedt. Ook wordt vaak genoemd dat de foundation een fijn gevoel op de huid geeft en een egaal resultaat geeft.

10. L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte Foundation

L'Oréal Paris Infallible Pro-Matte Foundation is een medium tot volbedekkende foundation met een matte finish en lange houdbaarheid. De formule is water- en zweetbestendig en biedt een natuurlijke matte finish. Het is beschikbaar in een breed scala van kleuren om aan de diverse huidtinten te voldoen. L'Oréal Paris Infallible Pro-Matte Foundation wordt vaak geprezen om zijn lange houdbaarheid, dekkende eigenschappen en de natuurlijke matte finish die het biedt. Ook wordt vaak genoemd dat de foundation een fijn gevoel op de huid geeft en een egaal resultaat geeft, en voor een betaalbare prijs verkrijgbaar is.

11. Nars Soft Matte Complete Foundation

Nars Soft Matte Complete Foundation is een medium tot volbedekkende foundation met een matte finish en lange houdbaarheid. De formule is water- en zweetbestendig en biedt een natuurlijke matte finish. Het is beschikbaar in een breed scala van kleuren om aan de diverse huidtinten te voldoen. Nars Soft Matte Complete Foundation wordt vaak geprezen om zijn dekkende eigenschappen en de natuurlijke matte finish die het biedt. Ook wordt vaak genoemd dat de foundation een fijn gevoel op de huid geeft en een egaal resultaat geeft.

Copyright © 2023 Alle rechten voorbehouden | Sweetbeautylicious.nl