/ 19 Jan

7 beste shampoo voor rood gekleurd haar volgens kappers

De beste shampoo voor rood gekleurd haar is een die specifiek ontworpen is om de kleur te behouden en te versterken. Een shampoo met een kleurbeschermend ingredient zoals koper of rood pigment is essentieel. Ook belangrijk is een shampoo die de haarpuntjes hydrateert en de glans versterkt. Een aanbevolen optie is de "Pureology Color Fanatic" shampoo, die een kleurbeschermend ingrediënt bevat en de glans van het haar versterkt. Ook de "Joico Color Infuse Red Shampoo" is een goede keuze, die specifiek ontworpen is voor rood gekleurd haar en de kleur versterkt en onderhoudt. Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een goede conditioner even belangrijk is als het gebruik van een goede shampoo.

Top 7 beste shampoo voor rood gekleurd haar

1. Joico K-Pak Color Therapy Shampoo

Joico K-Pak Color Therapy Shampoo is speciaal ontworpen voor rood gekleurd haar. Deze shampoo is rijk aan proteïnen en bevat Quadramine Complex, een unieke combinatie van aminozuren die de haarschubben herstellen en de kleur beschermen. Het is speciaal ontworpen om de kleur te behouden en de glans te verbeteren. Deze shampoo is ook geschikt voor gebruik op beschadigd haar, het helpt om het haar te herstellen en het vochtbalans te behouden. Het is aan te raden om de shampoo regelmatig te gebruiken voor het beste resultaat en te combineren met de bijbehorende conditioner.

2. Redken Color Extend Magnetics Shampoo

Redken Color Extend Magnetics Shampoo is een speciaal ontworpen shampoo voor rood gekleurd haar. Deze shampoo is ontworpen om de kleur langer te behouden en beschermt tegen vervaging. Het is rijk aan ingrediënten die de kleur versterken, zoals amino-zuurcomplexen en ceramide. Deze shampoo is speciaal ontworpen voor gekleurd haar, maar is ook geschikt voor natuurlijk haar. Het is aan te raden om de shampoo te combineren met de bijbehorende conditioner voor optimale resultaten.

3. Four Reasons Color Mask Toning Shampoo in Red

Four Reasons Color Mask Toning Shampoo in Red is een speciaal ontworpen shampoo voor rood gekleurd haar. Deze shampoo bevat ingrediënten zoals keratine en arganolie die helpen bij het versterken en verzorgen van het haar. Deze shampoo is speciaal ontworpen om roodachtige tinten te versterken en te verfijnen. Het is aan te raden om de shampoo te gebruiken in combinatie met een bijbehorende conditioner voor optimale resultaten. De shampoo is ook veganistisch en bevat geen parabenen of sulfaten.

4. Nexxus Color Assure Shampoo

Nexxus Color Assure Shampoo is speciaal ontworpen voor rood gekleurd haar. Deze shampoo is rijk aan ingrediënten zoals elastine en keratine die helpen bij het versterken en beschermen van de kleur. Het is ontworpen om de kleur langer te behouden en beschermt tegen vervaging. De shampoo is ook vrij van sulfaten en parabenen. Het is aanbevolen om de shampoo te combineren met de bijbehorende conditioner voor optimale resultaten.

5. L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo

L'Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo is speciaal ontworpen voor rood gekleurd haar. Deze shampoo is rijk aan ingrediënten zoals vitamine E en Pro-Keratine die helpen bij het versterken en beschermen van de kleur. Het is ontworpen om de kleur langer te behouden en beschermt tegen vervaging. De shampoo is ook vrij van sulfaten en parabenen. Het is aanbevolen om de shampoo te combineren met de bijbehorende conditioner voor optimale resultaten.

6. John Frieda Radiant Red Shampoo

John Frieda Radiant Red Shampoo is speciaal ontworpen voor rood gekleurd haar. Deze shampoo bevat ingrediënten zoals koper en rood pigmenten die de roodtinten in het haar versterken en verfijnen. Het is ontworpen om de kleur langer te behouden en beschermt tegen vervaging. De shampoo is ook vrij van sulfaten en parabenen. Het is aanbevolen om de shampoo te combineren met de bijbehorende conditioner voor optimale resultaten en versterking van de kleur.

7. O’right Purple Rose Shampoo

O'right Purple Rose Shampoo is speciaal ontworpen voor rood gekleurd haar. Deze shampoo bevat ingrediënten zoals lavendel extracten en roos olie die de roodtinten in het haar versterken en verfijnen. Het is ontworpen om de kleur langer te behouden en beschermt tegen vervaging. O'right Purple Rose Shampoo is ook vrij van sulfaten, parabenen en minerale oliën en bevat 99% natuurlijke ingredienten . Het is aanbevolen om de shampoo te combineren met de bijbehorende conditioner voor optimale resultaten en versterking van de kleur.

Hoe de beste shampoo voor rood gekleurd haar gebruiken?

Het gebruik van de juiste shampoo voor rood gekleurd haar is essentieel om de kleur langer te behouden en te beschermen tegen vervaging. Hier zijn enkele tips voor het gebruik van de beste shampoo voor rood gekleurd haar:

  1. Gebruik een shampoo die speciaal is ontworpen voor rood gekleurd haar. Dit zorgt ervoor dat de kleur wordt versterkt en beschermd tegen vervaging.
  2. Gebruik de shampoo in combinatie met een bijbehorende conditioner. Dit helpt bij het herstellen en verzorgen van het haar, en versterkt de kleur.
  3. Gebruik de shampoo niet te vaak. Wassen met shampoo kan de kleur van het haar vervagen. Het wordt aanbevolen om de shampoo maximaal twee keer per week te gebruiken.
  4. Gebruik lauwwarm water bij het wassen van het haar. Te warm water kan de kleur van het haar vervagen.
  5. Gebruik een warmtebeschermer voor het föhnen, stijlen of krullen van het haar. Dit helpt om de kleur te beschermen tegen de hitte van styling tools.
  6. Vermijd het gebruik van producten die alkali bevatten, zoals bepaalde stylingproducten en haarlakken. Dit kan de kleur van het haar vervagen.
  7. Gebruik een UV-beschermer om het haar te beschermen tegen schade door de zon.
  8. Bezoek regelmatig een kapper voor professionele verzorging en onderhoud van de kleur.

Door deze tips op te volgen, zal uw rood gekleurd haar er gezond en glanzend uitzien, met een kleur die langer behouden blijft. Het is aan te raden om de producten van de kapper te gebruiken, omdat deze speciaal zijn ontworpen voor professioneel gebruik.

Copyright © 2023 Alle rechten voorbehouden | Sweetbeautylicious.nl